Коли є до чого жагота

Коли є до чого жагота, то кипить в руках робота...
Більше інформації на сторінці "Про мене"

Вітер змін.

Ще раз вітаю Вас, мої любі читачі!
Сподіваюсь, що ви не втомились від читання? Але цей дописа буде максимально коротким.
Оскільки в "моїх руках" розмістилось багато видів рукоділля,, то я вироішила поділити своє блого життя на частини. Просто, зручно, і я не буду плутатись і Вам, мої любі читачі буде змога знайомитись з усіма моїхми витворяннями.
Тут, у "Паперових тат декорових штучках"  я буду розповідати про все, що я творю з папером та його похідними та сусідами (картоном, калькою), а також буду розміщувати матеріали по декоруванню подарунків до свят та цукеркових букетів (маю надію, що буду їх робитит частіше)
В другомоу моємоу будиночку рукотворів "Наши руки не для скуки"  я буду розміщувати всі свої роботи хз нитками та тканиною. Ось так.
Панельки для переходів буде розміщено в кожному з блозів, так що ви без перешкод зможете мандрувати туди і назад)))
В ході цих кардинальних змін можливі невеличкі зміни та коригування в кожному з блогів, та їх Ви вже зможете побачити ізніше.

Дякую, що завітали.*)))

3 коментарі:

  1. Отлично, Валя! А то я все время путаюсь в твоих блогах...

    ВідповістиВидалити
  2. Валюш, молодец что наводишь порядки в своих блогодомиках У меня тоже "Жизнь прекрасна и удивительна" это некая солянка всего, чем я увлекаюсь. А вот блог "1:12" я посвятила только миниатюре. Все-таки это специфический вид рукоделия, который не всем и каждому интересен. Остальные рукоедлия не хочеться делить на блоги, т.к. у меня в управлении и так 8 блогов, мне еще парочку создать и я в интернет как на работу буду ходить :) а кроме того, все рукоделия у меня спутаны, перепутаны, перемешаны и замиксованы :)))) если леплю, то могу использовать это в срапе. Скрап без шитья и лепки не обходиться. Валяю игрушку и обязательно слеплю отдельные части. Поэтому мне их разделить сложно :)

    ВідповістиВидалити

Листівки з усього світу.