Коли є до чого жагота

Коли є до чого жагота, то кипить в руках робота...
Більше інформації на сторінці "Про мене"

Про наболіле

Ось хочу поділитись думками. Поскільки цей блог більш давній, тому і поновлення почала публікувати спершу у ньому.
Але вже давненько розділила блоги на  вузькотематичні (більш-менш)
Зараз поки що до декорових штучко ще не дійшла. Опублікую тільки огляди за минувший у тутешньому мовчанні час.
Але дуже хочу повернутись до рукодільного середовища і активній у ньому участі.
Після довгих розмірковувань поки що не буду об'єднувати блоги. З часом додам ще інфо-сторінки або просто фотоальбоми робіт у соцмережах.
Дівчата, у кого досвід багатогранності рукодільних захоплень. Чи розділяєте ви свої блоги? Чи маєте тільки розділи у блогах. Прошу поділитись вашим доствідом.
Наперед дуже вдячна за відгуки всім.

1 коментар:

  1. Валічка, ти ж знаєш, що у мене, наприклад, захоплень цілий вагон і ще маленький причіп набереться :)))) І все це мирно існує в рамках одного блогу. Я не робила багато ярликів (тегів) тільки профільні по видам хоббі і по видам робіт. Наприклад, "скрап" майже завжди разом з тегом "альбом". І так далі. Я зробила окремий блог тільки для мініатюри, тому що більшість мініатюристів у світі більше нічим, окрім мініатюри, не захоплюються. Тому їм буде не цікаво листати скрапові, вишивальні сторінки вперемішку з мініатюрою. Тим більше, що 90% мініатюристів іноземці і не зрозуміють чисто наш слов"янський гумор, з яким я частенько пишу свої пости в основному блозі :) А для тих, кому просто цікаво глянути на щось мінітюрне, я коротенько дублюю пост в основному блозі. Тому не раджу тобі заводити багато блогів для різних видів захоплень.

    ВідповістиВидалити

Листівки з усього світу.