Коли є до чого жагота

Коли є до чого жагота, то кипить в руках робота...
Більше інформації на сторінці "Про мене"

#АдвентдляМам - Завдання

Насправді, найменше що ми можемо зробити для наших дітей  - просто любити, просто обіймати, просто бачити кожного дня, могти говорити про те, як ми їх любимо, як ми хочемо аби вони росли щасливими...
Завдання які потрібно виконувати нескладні.

Частина з них вже виконана, а частина може бути запланована до виконання після свят.
Таке завдання завдань буде новим для мене особисто, але завжди буде можливо для виконання для вас, дорогі мої читачі.
Отже, з запропонованого списку у нас цьогоріч вийшло небагато.

* Вдалось сходити у кіно. Приїхала у гості дорога племінничка. Вона мені дуже нагадує мою Світланку. Ми трохи посиділи вдома і вирішили піти всі разом на мультики;). Виявилось, що зможемо побачити лише "Іван Царевич та сірий вовк", здається, четверту чи п'яту версію. Добре, що було озвучено українською. Але мультик такого собі, середнього рівня. (Може я стала старшою:) ?


* Цього року вдалось зробити декілька робіт. Пам'ятаєте, янголи з шесті? От ті заготовки вже майже розлетідись, прикрашені. Нажаль, не сфотографовані поки що. Будемо просити в отримувачів прислати фотки на згадку. Є ще задум зробити декілька янголів для друзів та знайомих. То ж потрібно поспішити, поки йдуть свята.

* З календарем очікування цього року не вийшло, отримали і подарунок два Адвент-набори  цукерок. З'їли, навіть не здогадавшись сфоткати:)))

* Новорічні традиції. Це, найперше, спільне застілля. З рідними - на зв'язку до і після 12-00. Цього року страви готували майже пісні, соусами до нових салатів виступала сметана, а не майонез. Цьогоріч, як і минулого року не було новорічних салютів. Не гучні у нас тепер свята. Але подарунки отримували.

* Домашніми фото цього року стали фото "на виїзді": у кінотеатрі, та під час паркової прогулянки.



* Театр. О! Це окрема історія. У цьому році  я побувала на декількох колядницьких концертах. А всі разом ми ще підемо до філармонії на концерт за участю Ніни Матвієнко.
Ото такі у нас цього року були Різдвяні свята.

***

З повагою до Вашого часу,
Валечка-Fati

Немає коментарів:

Дописати коментар

Листівки з усього світу.