Коли є до чого жагота

Коли є до чого жагота, то кипить в руках робота...
Більше інформації на сторінці "Про мене"

Продовження альбому

Ось і народилась друга сторіночка до Маминого альбому. Це стає великим проектом. Я хочу реставрувати і виготовити в дечому майже спочатку Мамин альбом, куди війдуть фото її молодості, а також фото нашої родини. Це буде пречудово.
У створенні альбому мені дуже допоміг майстер-класс зі скрапбукінгу, який проводили в Арт-студіії "АЗУР-Петрівка" (Київ).
Нажаль, я ще не знаю повних назв використаних матерілів, (навіть обрізки не зберегла). Але творіння вийшло пречудове. Отримала задоволенні і схвальні відгуки від організаторів.
Ця сторінка народилась без всіляких схем. Навіть колір думала робити інший, але побачила лист від Folia- і зомліла... Ось!!! Так, самі по собі народились і підкладки для фото з паперу для акварелі. Вперше зотонувала край дістресс-чорнилами і залишилась задоволена результатом. Дякуючи інструментам (силіконовий штамп та бордюрний дирокол) майстра-викладача Ольги, я їх дуже гарно оформила, дрібні прикраси (підвіска-серце, вирізки в стилі ретро, гілочка гортензії та інші квіточки від Prima, брадс, гудзики) теж із Олиної колекції. Вона щедро ділилась з новачкам своїм скрабом. За це їй велике спасибі.
Їз задоволенням і гордістю... Зі "справжніх" скрап-матеріалів.

 Це фото з місця творіння.
           А цей напис все-таки напросився! 
Тому що кожна сторінка - це вітання мамуні.

1 коментар:

  1. красивенько получается! Цветовая гамма мне очень нравится:)))
    По поводу ПИФа напишу личным сообщением на элекронку;)

    ВідповістиВидалити

Листівки з усього світу.